Dinamo, învinsă în minutul 90. FC Botoşani urcă trei locuri în clasament

327 afișări
Imaginea articolului Dinamo, învinsă în minutul 90. FC Botoşani urcă trei locuri în clasament

Dinamo, învinsă în minutul 90. FC Botoşani urcă trei locuri în clasament

Gabriel Moura a făcut cadou, în minutul 13, deschiderea scorului pentru moldoveni, care au jucat marţi fără principalul Bogdan Andone pe bancă, acesta fiind suspendat.

Hakim Abdallah a fost eroul negativ al dinamoviştilor, după ce a ratat un penalty în minutul 29, fiind apoi eliminat pentru un fault dur în minutele suplimentare de joc ale primei reprize, prelungită cu 16 minute.

Înainte de eliminare, în al doilea minut suplimentar, kosovarul Astrit Selmani a restabilit egalitatea pe tabelă cu un şut lobat din careu, după pasa în adâncime venită de la Gnahore.

Acelaşi Selmani marcase în minutul 34, un gol invalidat pe motiv de offside semnalizat de la margine.

Repriza secundă a fost la fel de intensă, cu faze importante la ambele porţi. Patriche a şutat peste poartă din poziţie optimă, Dinamo arătând intenţii ofensive, în ciuda inferiorităţii numerice.

Lopez a furnizat apoi execuţia meciului, cu o foarfecă pe spate, însă mingea trimisă de el spre poartă a fost exact pe direcţia portarului Golubovic.

Golul victoriei a venit după o fază tip „pinball”, în care mingea ricoşat în careu de mai multe ori, până să ajungă în laterala din dreapta a careului la francezul Mouaddib. Acesta a centrat în faţa porţii, de unde Mailat a marcat pentru 2-1, ajungând astfel la al treilea gol reuşit în trei meciuri consecutive.

Rezultatul o trimite pe Dinamo Bucureşti pe penultimul loc al clasamentului, pe care îl ocupă cu 20 de puncte, unul mai mult decât U Craiova 1948.

FC Botoşani, multă vreme codaşa clasamentului de-a lungul acestui sezon, urcă acum până pe locul 13, la egalitate de puncte, 21, cu Poli Iaşi, ambele echipe ocupând locurile ce duc la baraj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici